Ізраїльська армія вбила палестинського підлітка під час рейду на Західному березі – новини на УНН

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Міністерство охорони здоров’я Палестини заявило у вівторок, що ізраїльські війська вбили палестинського підлітка під час армійського рейду на окупованому Західному березі. Про це інформує агентство Wafa. УНН.

Подробиці

Він став останньою жертвою одного з найжорстокіших періодів на Західному березі останніми роками.

Міністерство повідомило, що 17-річний Хамза аль-Ашкар помер від вогнепального поранення.

Інцидент стався наступного дня після того, як ізраїльські сили вбили п’ятьох палестинських бойовиків, пов’язаних із рухом ХАМАСу, під час рейду на табір біженців на окупованому Західному березі.

Ізраїльська армія майже щоночі проводить рейди в палестинських містах на окупованому Західному березі після серії смертоносних нападів в Ізраїлі минулої весни. Палестинська адміністрація оголосила про припинення координації безпеки з Ізраїлем минулого місяця.

Доповнення

За даними ізраїльської правозахисної групи «Бецелем», минулого року на Західному березі та у східному Єрусалимі було вбито близько 150 палестинців, що зробило цей рік найбільш смертоносним у цих районах із 2004 року. З початку цього року на цих територіях було вбито 42 палестинці. У 2022 році внаслідок нападів палестинців на ізраїльтян загинуло близько 30 людей.

Ізраїль захопив Західний берег, сектор Газа та східний Єрусалим під час близькосхідної війни 1967 року.

Previous post Схеми встановили особи російських військових, відповідальних за тортури в Балаклії – відео – новини України, Політика
Next post Посол України у США Маркарова і співак Боно – серед почесних гостей на виступі Байдена перед Конгресом