Як склалося особисте життя 43-річної Боржемської та 44-річного Узєлкова після скандального розлучення і що насправді стало його причиною

Причини розлучення

Довгий час подружжя не коментувало причини розлучення, але влітку 2020 року Боржемська зізналася, що ухвалила рішення про розлучення після великої сварки, “проусвідомивши, що більше не може перебувати з ним в одному приміщенні”. За словами тренера, вона разом з дітьми покинула їхній спільний будинок серед ночі і більше туди не поверталася.

Що саме сталося тієї ночі, Боржемська розповідати не стала, а невдовзі зізналася, що насправді вони з Узєлковим почали жити у різних кімнатах ще за рік до офіційного розірвання шлюбу. На чутки про можливі зради чоловіка вона тоді ухильно відповідала. “Я Славу за руку не зловила і не можу сказати, що це стало причиною нашого розлучення”, – говорила вона тоді.

Загрози після розлучення

Влітку 2022 року в ефірі каналу СТБ Боржемська заявила, що після розлучення довгий час отримувала від колишнього чоловіка повідомлення із погрозами.

“Я не могла нормально пересуватися. Він мене переслідував своїми повідомленнями, залякував мене. Востаннє я йому сказала: “Якщо ти мене ображатимеш, я звертатимуся в поліцію і суд”. Я відправила скрини його листування і сказала: “Ось це все буде в поліції”, заявила Боржемська.

“А там відверті погрози з його боку, так?” уточнив у неї ведучий передачі Григорій Решетник.

Боржемська відповіла ствердно, зізнавшись, що після цього екс-чоловік припинив погрожувати.

“Він зрозумів, що втратив усе. Матеріальні речі він не втратив – Ми всі йому віддали. Але він втратив найцінніше кохання своєї дружини, дітей. Він веде себе не як доросла людина”, – Заявила вона.

Реакція Узєлкова на запитання про дітей

Восени 2021 року Узєлков залишив інтерв’ю, яке давав журналістам проекту “Зірковий шлях” на каналі “Україна”.

“Боксера розлютило питання про те, чому він не бачиться зі своїми дітьми після розлучення з Боржемською”, – пояснили журналісти реакцію спортсмена.



Весілля Узєлкова, що не відбулося

Восени 2021 року Узєлков повідомив, що полягає у нових відносинах. Він наголосив, що не має наміру розголошувати ім’я своєї обраниці. Наприкінці 2021 року боксер зізнався, що хоче знову стати батьком і мріє про доньку.

На початку лютого 2022 року Узєлков повідомив, що має намір одружитися в другій один раз, але через рік після цього його сімейний статус не змінився.

В даний час 44-річний боксер займається тренерською роботою, допомагаючи клієнтам скинути зайву вагу і мовчить про особисте життя.

Таємничий обранець Боржемської

Боржемська після розлучення часто коментувала своє особисте життя і скаржилася, що багато чоловіків хочуть зустрічатися з нею через її популярність.

“Багато років я наважувалася дозволити собі сходити на побачення. І зараз багато таких, які хочуть хайпанути на цьому: “Я перший, хто пішов з нею на побачення”. Таке теж може бути”, – розповідала тренер в ефірі каналу “1+ 1” у березні 2021 року.

За словами Боржемської, якось вона сходила на побачення з відомою людиною, але вона виявилася невдалою. “Це була дуже гарна зустріч. Але він говорив погано про іншу людину. І це для мене табу. Особливо про жінку”, – заявила вона.

Влітку 2022 року в ефірі каналу СТБ Боржемська зізналася, що у її житті з’явився новий чоловік. Вона не стала називати його ім’я, але зізналася, що замислюється про дитину.

“Я до себе підпустила одну людину ближче, ніж я підпускала за останні роки когось, – Розповідала Боржемська. – Я дозволила йому робити те, що він хоче по відношенню до мене. Але я поки не хочу сильно зачаровуватись, щоб не розчаровуватися”.

За словами Боржемської, вона познайомилася зі своїм новим бойфрендом на вулиці – Він запросив її на каву. Фітнес-тренер зазначила, що її новий знайомий не дізнався у ній публічної особи.

“Як воно буде, я не знаю. Мені зараз все подобається. Він дуже розумний, освічений. Мені є про що з ним поговорити”, – Зізналася вона тоді.

З моменту цієї заяви пройшов майже рік. За цей час 43-річна фітнес-тренер жодного разу не публікувала спільних фото зі своїм обранцем, а також не коментувала жодних змін у особистому житті.

контекст:

У шлюбі у Узєлкова та Боржемської народилося двоє дітей – син Роберт та дочка Олівія.

Дебют Узєлкова на професійному рингу відбувся 16 років тому. Останній бій у кар’єрі боксера відбувся у 2014 році. Всього спортсмен провів 34 бої, здобувши перемогу у 30 з них.

Боржемська була експертом програми на СТБ “Все буде добре”. Минулого року була тренером кількох сезонів шоу “Зважені та щасливі” на цьому ж каналі. В даний час спортсменка веде блог про спорт і правильне харчування, а також проводить марафони схуднення.

Previous post У Росії оголосили в розшук американського сенатора через слова “російські вмирають”, сказаних ним на зустрічі з Зеленським
Next post СБУ викрила на земельних оборудках настоятельку храму УПЦ (МП) на Черкащині