“Замовляв одразу багато різних дівчат”. У Пітері Пригожин тримав “гарем” і вважав за краще “купувати цноту”, щоб заряджатися енергією – The Insider

Як з’ясувало видання, “гарем”, організований у Solo Sokos Hotel – одному з санкт-петербурзьких готелів, – був “частиною способу життя” Пригожина.

У пітерській профспілці секс-працівниць розповіли The Insider, що пристрасть Пригожина до дівчат, які ледь досягли повноліття, не була ні для кого секретом.

“Він замовляв відразу багато різних дівчат трохи старших за 18. Займався сексом без презервативу: вважав, що так обмінюється енергією, як би отримує від них заряд бадьорості”, – повідомили співрозмовники видання на умовах анонімності.

У профспілці додали, що у засновника ПВК “Вагнер” вони помітили “багато дивно”.

“Наприклад, під крайнім тілом у нього вшиті “супутники”. Це така модна тема у деяких чоловіків, особливо на зоні, коли всі предмети зашивають туди. Вважається, що це має зробити з чоловіка статевого гіганта і що жінки від цього тягнуть. Насправді жінкам це болісно та неприємно”, – цитує The Insider слова секс-працівниць.

Про “супутників” згадує і 22-річна співрозмовниця видання на ім’я Саша, яка стверджує, що “продала цноту” Пригожину за 40 тис. руб (16,3 тис. грн за сучасним курсом).

“Все було дуже швидко, у нього дуже маленький член, у якому ще якісь кульки під шкірою. Коли він йшов, сказав мені: “Будь добрішим”, – каже вона.

Співрозмовниця The Insider розповіла, що “побачення” з Пригожиним відбулося у неї у 2019 році, коли їй було 18 років. Випадкова знайома запитала дівчину, чи не хоче вона “продати невинність”, і після позитивної відповіді звела з сутенеркою Пригожина.

Сутенерка відправила її на перевірку невинності до клініки (на вході треба було назвати пароль: “Жіночий спорт”). Дівчина зазначає, що “перевірка” була організована в клініці “Согаз” (видання “Радіо Свобода” публікувало розслідування, де стверджувалося, що цей медичний центр пов’язаний зі старшою дочкою президента країни-окупанта РФ Володимира Путіна Марією Воронцовою і там лікували вагнерівців, ескортниць і друзів. ).

Через деякий час дівчина опинилась у Solo Sokos Hotel.

“Зважаючи на все, він дуже часто був у цьому готелі і там завжди мали бути для нього готові дівчатка”, – розповіла вона.

За словами співрозмовниці The Insider, звичайним “дівчаткам”, не незаймана, творець ПВК “Вагнер” платив по 5 тис. руб. (2 тис. грн.). Для неї залишив у номері 100 тис. руб. (40,8 тис. грн), з яких 60 тис. (24,5 тис. грн) вона мала віддати сутенерці.

Незайманок, додала вона, Пригожин називав “шампуньки” – за аналогією з шампунями в готелі: “Відкриваєш і викидаєш”.

Видання уточнює, що деякі жінки жили в готелі довго, а деяких “привозили та відвозили”.

Пригожин публікацію The Insider поки що не коментував.

контекст:

Пригожин народився 1961 року в Ленінграді (зараз – Санкт-Петербург). За даними агентства “Росблат”, Пригожина в молодості було засуджено до 13 років колонії посиленого режиму за крадіжки, шахрайство, залучення неповнолітнього до злочинної діяльності та розбій. Пригожин провів у колонії дев’ять років (Forbes уточнює, що його помилували). Після визволення Пригожин зайнявся бізнесом. У 1990-х відкрив у Санкт-Петербурзі кілька ресторанів. У ЗМІ Пригожина називали “кухарем Путіна”, оскільки його компанії обслуговували фуршети найвищих посадових осіб РФ.

У 2014 році, як стверджує Пригожин, він створив ПВК “Вагнер” для участі у вторгненні РФ на територію Луганської та Донецької областей України. Свою причетність до ПВК “Вагнер” він визнав лише у вересні 2022 року.

Пригожин з 2016 року перебуває під американськими санкціями через агресію Росії щодо України (у Вашингтоні вважають, що він надає матеріальну підтримку та технологічну допомогу посадовцям РФ).

Санкції введено також проти приватної військової компанії “Вагнер” та створеного Пригожиним “Агентства інтернет-досліджень”, відомого як “фабрика тролів”. На ПВК “Вагнер” обмеження були накладені у 2017 році за участь у конфлікті в Україні та порушення її територіальної цілісності, а проти “Агентства інтернет-досліджень” – у 2018 році за кібератаки та втручання у президентські вибори у США 2016 року.

У жовтні 2020 року Євросоюз та Великобританія також запровадили санкції проти Пригожина, звинувативши його у постачанні зброї до Лівії.

Після визнання Росією “незалежності” терористів “ЛДНР” та початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну США та Великобританія запровадили проти Пригожина нові санкції. ПВК “Вагнер” у 2022-2023 році брала активну участь у боях за Бахмут Донецької області, для чого Пригожин завербував у найманці десятки тисяч ув’язнених з російських колоній.

23-24 червня 2023 Пригожин влаштував збройний заколот в РФ. 24 червня Пригожин заявив про захоплення військових об’єктів Ростова-на-Дону і намір йти на Москву, але вже ввечері він сказав, що передумав і розгорнув колони “у зворотному напрямку”. Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, заявив, що це він вів переговори з Пригожиним та переконав його зупинити рух вагнерівців. У Кремлі повідомили, що за підсумками переговорів Пригожин “піде до Білорусі”. Після заколоту в РФ почався процес розформування ПВК “Вагнер”, запущений особисто Путіним, а в Білорусі з’явилася база вагнерівців, куди перебазувалася частина найманців, яка зберегла вірність Пригожину.

Previous post Навальний назвав Гіркіна політв’язнем, а Ходорковський заявив, що бойовика переслідують з політичних мотивів
Next post ПТСР під час війни: психологиня назвала основні ознаки