У Букінгемському палаці зацікавлені, щоб Spice Girls виступили на коронації Чарльза ІІІ – ЗМІ

Востаннє колектив разом виходив на сцену у 2012 році під час проведення Олімпійських ігор у Лондоні.

За словами співрозмовника видання, королівські організатори дуже зацікавлені в тому, щоб Spice Girls знову возз’єдналися “заради такої історичної події”, яка за значимістю не поступається Олімпійським іграм.

Редакція таблоїду зазначає, що звернулася за коментарем до прес-служби артисток, але поки що відповіді не отримала.

Церемонія коронації запланована на 6 травня та триватиме до 8 травня включно. Коронаційний концерт у прямому ефірі транслюватимуть телеканали BBC та BBC Studios. Весь перелік святкових заходів опубліковано тут.

контекст:

Британська група Spice Girls була створена у 1994 році. До складу групи увійшли співачки Мел Сі, Мел Бі, Емма Бантон, Джері Холлівелл та Вікторія Адамс. У липні 1996 року колектив презентував дебютний сингл Wannabe, який став хітом та приніс групі популярність. У лютому 2008 року гурт дав останній концерт, а його учасниці після розпаду колективу зайнялися сольними кар’єрами.

У 2019 році учасниці за винятком Вікторії Бекхем возз’єдналися і вирушили в тур Великобританією.

Дискографія гурту складається з трьох студійних альбомів, однієї збірки, 11 синглів та 16 відеокліпів. Презентація останнього альбому Greatest Hits відбулася у листопаді 2007 року.

Принц Чарльз успадкував трон після смерті королеви Великобританії Єлизавети II, яка померла 8 вересня 2022 року у віці 96 років.

Того ж дня Чарльз опублікував свою першу заяву як король. Він назвав смерть королеви “моментом найбільшої печалі” для сім’ї та “незліченної кількості людей по всьому світу”.

Previous post відповідь Піонтковського — Світ — tsn.ua
Next post У Куліби відповіли перською мудрістю на невдоволення МЗС Ірану твітом Подоляка – новини України, Політика