Біль у нирках – як уникнути проблем з ними влітку

Тринефрон-Здоров’я впливає на пригнічення бактерій та знижує ймовірність утворення конкрементів (каменів)

Під час спекотної погоди люди частіше потіють, що призводить до збільшення втрати рідини з організму. Зневоднення може створювати додаткове навантаження на нирки, погіршуючи їх здатність ефективно виводити продукти метаболізму . Високі температури та підвищена фізична активність влітку можуть призвести до підвищення артеріального тиску та посилення притоку крові до нирок. Це підвищене робоче навантаження може бути складним для людей із порушеною функцією нирок, потенційно погіршуючи їхній стан. Ще одна небезпека, яка загрожує влітку ниркам, — це протяги та кондиціонери. Якщо потік холодного повітря постійно спрямований на поперек, таке локальне переохолодження може спровокувати запалення нирок.

Часто влітку загострюється цистит – запалення сечового міхура, яким здебільшого страждають жінки. Заробити цистит особливо ризикують любителі довго плавати у холодній воді та не перевдягати потім мокрий купальник. При переохолодженні можна отримати загострення пієлонефриту, що призводить до серйозних порушень функції нирок. Спровокувати хвороби видільної системи можуть інфекції, нездорова їжа та нераціональне харчування, або недолік рідини, що вживається.

Істотну допомогу у профілактиці та комплексному лікуванні таких захворювань може надати препарат Тринефрон-Здоров’явиробництва компанії “Здоров’я”. Його актуальність обумовлена кількома причинами. Він має рослинну основу: до складу входять трава золототисячника, листя розмарину лікарського та корінь любистку лікарського. Кожен з них має багатий вміст біологічно активних речовин, що проявляється у протизапальній, антиоксидантній, спазмолітичній та знеболювальній дії.

Так, завдяки розмариновій кислоті зменшується вивільнення речовин, відповідальних за розвиток запального процесу, а тому препарат має протизапальну дію. Водночас інші його складові сприяють розслабленню м’язової оболонки відділів сечовидільної системи та усуненню спазму. Разом з сечогінною дією він допомагає покращити відтік сечі, а разом з нею — вивести з організму надлишок рідини (яка стає причиною набряку) та продукти обміну.

Тринефрон-Здоров’я впливає на пригнічення бактерій та знижує ймовірність утворення конкрементів (каменів). Препарат сприяє посиленому виведенню з організму солей сечової кислоти з подальшою зміною рН сечі та запобіганням подальшому утворенню каменів у сечовивідних шляхах. У таких умовах бактерії, які є причиною розвитку інфекційно-запального процесу у нирках та сечовому міхурі, перестають розмножуватися. Також антибактеріальна дія зумовлена наявністю у складі фенолкарбонових кислот, ефірних олій тощо. Вони допомагають боротися з інфекцією, а також сприяють підвищенню ефективності антибіотикотерапії.

Завдяки такому поєднанню ефектів Тринефрон-Здоров’я може застосовуватися як самостійно, так і в комплексі з іншими лікарськими засобами.

Значок інформації

Важливо:
будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.

Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.

Previous post ​У розвідці Британії прокоментували намір Росії навчати дітей управляти дронами
Next post Наєв розповів про поступове посилення ППО на Сумському напрямку