Макс Барських презентував кліп на пісню “В твоїх очах”. Відео

Одного разу між щільним концертним графіком мені вдалося знайти один день, щоб провести його біля моря. Там я намацав необхідну емоцію для майбутньої пісні та кліпу. “Я поділився нею з Аланом і показав фото, зроблені якраз того дня. Що з цього вийшло, ви вже можете побачити на моєму YouTube каналі”, – розповів історію пісні артист. Слова Барських цитує його команда у прес-релізі, наданому інтернет-виданню “ГОРДОН”.

За словами Бадоєва, коли він побачив фотографії, його вразила “простота та спокій”, зняті на обличчі Барських.

“Ми вирішили оживити ці фотографії в один кадр довжиною в пісню. Для мене велике задоволення працювати з Максом у рамках тривалого формату дії. Так, я можу створити максимально об'ємний портрет артиста. Час просто тече довкола нього, але бачить лише свою історію”, – пояснив концепцію кліпу режисер

Відео: Макс Барських / YouTube

Контекст

Макс Барських (справжнє ім'я – Микола Бортник) народився у Херсоні у 1990 році.

До повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну співак будував кар'єру, зокрема, в Росії. Після вторгнення співак засудив агресію РФ та відмовився повертати росіянам гроші за квитки на свої концерти, заплановані в РФ, але скасовані після нападу Росії на Україну. Гроші були надіслані на гуманітарну допомогу Україні.

Співак також заборонив будь-яке використання своєї музики у РФ.

Previous post Без доступу до чистої питної води живе 2,2 млрд жителів Землі – ООН
Next post Реформа ПТУ: Швейцарія виділить 80 млн грн на підтримку реформи – LB.ua