Jerry Heil розповіла, чому у неї не склалися стосунки з хлопцем із Індії, який запросив її на побачення

За словами артистки, яка зараз навчається у США, минулого року вона погодилася піти на побачення з хлопцем із Індії.

“Квартира, в якій я живу, – це такий квадратний будинок, усередині дворик. Моє вікно навпроти його вікна. Це справді романтично, тому що він приніс записочку мені під двері. Пише: “Я бачу, що ти готуєш, ми можемо разом що приготувати. Друзі кажуть, що я симпатичний, давай прогуляємось”. Але після цього побачення зрозуміла, що це має бути лише українець, – Розповіла співачка. Я оточена з усіх боків контекстом України. Максимум, що може сказати цей хлопець, – що він дуже підтримує Україну. “Українці такі молодці”. У цей момент мені стає прикро – я розумію, що ми не про одне й те саме, у нас немає спільних точок дотику зараз”.

контекст:

Jerry Heil (справжнє ім’я – Яна Шемаєва) народилася 1995 року у Василькові Київської області. Вона стала популярною навесні 2019 року після виходу пісні “#Охрана_Отмєна”. Весною 2020 року артистка зізналася, що є незайманою.

13 серпня 2021 року Jerry Heil влаштувала весільну вечірку, під час якої сама за себе вийшла заміж. “На заході це вже давно називається сологамією, класний крок у відносинах із собою. Для мене це філософія, це про прийняття себе. Бо коли у родичів по таймінгу онуки та весілля, а в тебе інші пріоритети – виявляється, і тут існує компроміс” , – зазначила тоді Джеррі Хейл.

Влітку 2022 року співачка вирушила на навчання до Берклі (США). Вартість її навчання за семестр складає 3 долари США0 вихід. Співачка закінчить коледж за чотири роки.

Previous post Чорний день Пакистану – 51 людина загинула в транспортних аварія
Next post The Jerusalem Post заявляє про “величезний успіх” атаки на завод зброї в Ірані – новини України, Політика