“Ставлю себе на місце батьків дівчат”. Анатолич розповів, що зробив би з організаторами “п’яних вечірок”

Анатолій Анатолич зазначив, що у житті його завжди оточують жінок: як на роботі, так і вдома. Він наголосив, що є батьком двох дочок.

“Я розумію, що є юність. Коли ти можеш не думати про завтрашній день. Тусувати, гуляти і так, не повірите, навіть випивати. Так, дівчат тягне до поганих, так було завжди. Тому що це протест. Це цікаво і іноді весело”. А потім ні… Як би весело не було, ніхто не має права торкатися тебе без твого бажання, знімати на відео, коли ти в стані сп’яніння, і тим більше показувати це всім. І говорити, що це нормально. Там, на болотах, у популярному жанрі струмів ставитися до жінок, як до м’яса, це норми, але я думав, що в нашому суспільстві це не ок. лайка – понад усе”, – написав він.

Телеведучий зазначив, що його завдання – оберігати свою родину.

“Ставлю себе на місце батьків дівчат… Якби це торкнулося моїх дівчаток?”
Я б знищив їх морально та фізично. Я маю таку можливість. Чи подобається мені така думка? Ні. Воно мене лякає, але я тато і це мій інстинкт. Захищати.
Чи ставлю себе на місце батьків цього франківського “блогера”? Чи можу я уявити, що мій син колись таке зробив би? Ні. Я не вірю в це. Він зростає сьогодні й у майбутньому з розумінням основних цінностей людини. Повага. Кохання. І так має бути у всіх”, – заявив він.

Анатолій Анатолич закликав оточувати своїх дітей людьми, з якими можна взяти приклад.

“Щоб не було потім соромно і боляче, що воно виросло і виявилося тупою балованою нікчемністю”, – додав він.



контекст:

Анатолій Анатолій та його дружина Юлія Бойко виховують двох дочок – Алісу (2011) та Лоліту (2013). 20 липня 2021 року у них народився син Ніл.

31 січня в мережі спалахнув скандал через групу чоловіків, які влаштовували алкогольні вечірки і на них знущалися з дівчат. За допомогою алкоголю або, можливо, психотропних речовин їх доводили до несвідомого стану, робили дії сексуального характеру, знімали процес на відео та викладали у соцмережі.

1 лютого поліція повідомила, що встановила особи фігурантів, місця їх перебування та прийшла з обшуками до організаторів. Слідчі та розшукові дії ведуться у Києві та інших регіонах (за попередньою інформацією, вечірки влаштовувала група чоловіків з Івано-Франківська, які нещодавно переїхали до Києва).

Підозрюваним загрожує до семи років ув’язнення.

Previous post Вдале повернення: капітан збірної України з біатлону здобув медаль у першій гонці після операції
Next post “Скоро весна”: Арахамія підбив підсумки обшуків за останню добу – новини на УНН