Кинула виклик старінню і “виглядає сенсаційно”. ЗМІ коментують весняне перетворення Кідман, яка стала платиновою білявкою. Фото

Артистка залишила пост без коментарів.

Таблоїд People у публікації під назвою “Кідман дебютує з кардинальним перетворенням світлого волосся з новим довгим бобом саме до весни” зазначає, що в останні місяці Кідман носила довге пряме волосся класичного світло-рудого кольору.

Видання Evoke, описуючи новий образ 56-річної артистки, пише, що вона належить до групи тих 50-річних зірок, які кидають виклик старінню та важливу роль у цьому відіграє гарна стрижка. На думку редакції, нова зачіска знаменитості є її найкращим чином. У публікації зазначається, що “Кідман виглядає сенсаційно з новим платиновим кудлатим бобом”.

Контекст

Кідман народилася 1967 року в Гонолулу (Гавайї, США). У віці чотирьох років переїхала з батьками до Австралії.

Вона отримала премію “Оскар” за біографічну драму “Години” (2002), ставши першою австралійською актрисою, нагородженою в номінації “Краща жіноча роль”. Серед найвідоміших фільмів за її участю – “Бетмен назавжди”, “З широко заплющеними очима”, “Мулен Руж!”, “Догвілль”, “Холодна гора” та “Кролича нора”.

Кідман одружена з австралійським співаком Кітом Урбаном. Вони познайомилися у 2005 році, а через рік оформили стосунки. У пари двоє дітей – Сандей Роуз (2008) та Фейт Маргарет (2010). Молодшу доньку актрисі народила сурогатна мати. Від шлюбу з американським актором Томом Крузом у Кідман є двоє прийомних дітей – дочка Ізабелла Джейн та син Коннор Ентоні.

Previous post Чоловік змінив своє ім’я на Буквально будь-хто інший і йде в президенти США
Next post Українців не поширювати інформацію про наслідки ударів по енергооб’єктах