Нутриціолог назвала простий засіб для зміцнення імунітету

Нутриціолог назвала простий засіб для зміцнення імунітету

Фото: instagram.com/naturomama

Березовий гриб чага зміцнює імунітет

У цьому засобі міститься велика кількість меланіну й антиоксидантів, які борються з оксидативним стресом.


 

Нутриціолог Вероніка Хуснутдінова розповіла про корисні властивості простого натурального засобу для зміцнення імунітету. Цією інформацією вона поділилася в Instagram.


 


Експерт рекомендує вживати березовий гриб чага, який використовуют у народній медицині з метою профілактики і лікування онкології і який полегшує захворювання шлунково-кишкового тракту.


 


Нутриціолог стверджує, що екстракт чаги пригнічує розвиток коронавірусу. Також у ньому міститься велика кількість меланіну й антиоксидантів, які борються з оксидативним стресом.


 


Відомо, що чага підвищує імунітет, протистоїть вірусним, мікробним і грибковим збудникам, має протипухлинну активність, виводить токсини і важкі метали, допомагає при отруєннях і інтоксикації, тонізує та покращує обмін речовин, прискорює відновлення після операцій, травм і хвороб, сприяє покращенню пам’яті, відновлює обмін речовин мозкової тканини після травм і інсультів і підвищує витривалість.


 


Цей продукт рекомендують як симптоматичний засіб для поліпшення стану при онкології, для посилення активності протипухлинних препаратів, при гастриті, виразках, колітах, поліпах у шлунково-кишковому тракті, запорах, герпесі, серцевих захворюваннях, туберкульозі, дискінезії жовчовивідних шляхів і захворювань печінки, для стабілізації артеріального тиску, при діабеті і переддіабеті і променевій хворобі.


 


При місцевому використанні він запобігає нагноєнню в саднах і порізах, а також загоює рани при пародонтозі, пародонтиті, стоматиті.


 


 


 

Previous post IBU призупинив членство Росії та Білорусі
Next post Вчені з’ясували, як будувалися піраміди Палау

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *