Кому варто ризикнути, а кому – виявити дипломатію: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку – новини на УНН

КИЇВ. 29 січня. УНН. Наступний тиждень обіцяє бути плідним для більшості знаків зодіаку. Зірки пророкують успіхи у бізнесі та творчості, але для цього Ракам доведеться ризикнути, а Левам – виявити дипломатію. Не варто забувати про здоров’я та відпочинок. Хочете знати, що доля приготувала саме для вашого знаку зодіаку – читайте прогноз, який спеціально для читачів УНН підготувала професійний астролог Ксенія Базиленко

ОВЕН

Насичений подіями тиждень та удача у всіх починаннях. Безліч важливих зустрічей, отримання довгоочікуваних документів, багато цікавої інформації. Хороший період для студентів та учнів баранів. Потрібно бути обережними із фінансовими операціями. На початку тижня остерігайтеся сварки із друзями.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень може принести фінансовий прибуток, добре для власного бізнесу, великих покупок та інвестицій. 4-5 лютого не рекомендується приймати важливих рішень. До кінця тижня будь-яка перенапруга може призвести до поганого самопочуття. Присвятіть вихідні відпочинку, самоті, щоб набратися сил.

БЛИЗНЮК

Весь тиждень ви почуватиметеся бадьоро і активно зможете впроваджувати задумане в життя. Цей тиждень великий успіх для вас, особливо в починаннях. Знайдете підтримку друзів та однодумців. Але не варто займатися самокопанням, не ізолюйте себе. На початку тижня буде підйом, але наприкінці обов’язково відпочити.

РАК

Можливо велика активність на роботі. Там ви відчуватимете підтримку від колективу. Певною мірою навіть доведеться ризикнути, щоб отримати бажаний успіх. Головне, будьте впевнені у своїх силах. Початок тижня буде на великому емоційному підйомі, а ось наприкінці ви можете втратити багато сил, тому вам потрібен гарний відпочинок у вихідні.

ЛЕВ

Для вашого успіху цього тижня вас потрібно виявляти дипломатію та спиратися на своїх партнерів. Прекрасний період для роботи з іноземцями. Можливі далекі подорожі. Вільний час проводьте з друзями, саме вони зарядять вас енергією та гарним настроєм. Зверніть увагу на своє здоров’я до кінця тижня.

ДІВА

Тиждень принесе багато роботи. Не бійтеся ризикувати і приймати сміливі рішення і тоді на вас чекає великий успіх і можливе підвищення. Будь-які проекти легко втілюватимуться в життя. Але не забувайте про відпочинок. Поїздки підуть вам на користь.

ТЕРЕЗИ

Час виявити свій вагівський талант – це делікатність та дипломатію по відношенню до інших і ви будете у великому виграші. Успіх у відносинах з іноземцями та в далеких поїздках. Відмінний період для студентів та учнів. Але будьте обережні у любовних справах. Можуть бути сварки з коханими.

СКОРПІОН

Ви будете повністю занурені у свою роботу, що принесе Вам багато успіху. Добре експериментувати, ризикувати, бути сміливими. Варто бути обережними щодо рідних та коханих людей, не виносите негативних емоцій на них, інакше може бути скандал.

СТРІЛЕЦЬ

Вдалий тиждень для творчих стрільців до вас прийде натхнення. Великий успіх у коханні. Гарний час для одруження, народження дітей та для відпочинку. Намагайтеся контролювати свої слова, щоби не нашкодити самим собі. Будьте уважні на дорогах.

КОЗЕРІГ

Багато приємних домашніх справ та зустрічей із родичами на вас чекає цього тижня. А ваша робота дасть чудовий результат та матеріальну вигоду. Студентам-козерогам буде легко вчитися. Обережно у грошових операціях, щоб не було матеріальних втрат.

ВОДОЛІЙ

Яскравий період. Ваша енергія переходитиме через край, що може довести вас до емоційних вибухів, а бажання бути незалежним можуть призвести до великих конфліктів із оточенням. Не перестарайтеся і зараз не на часі різко змінювати все у вашому житті. Краще більше приділяти час навчанню та коханим людям. Саме в коханні на вас чекає велика удача.

РИБИ

Прекрасний період для усамітнення та духовних практик, ретритів, занять психологією. Остерігайтеся конфліктів, негативної інформації, це може серйозно нашкодити, не будьте занадто довірливі. У фінансовій великій успіх і прибуток. Можуть бути гарні покупки для дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свобода, духовне зростання та гучні викриття: що чекає на Україну та світ у 2023 році

Previous post Олександра Заріцька зачарувала ефектним образом з вечірнім макіяжем та гарною укладкою: фото
Next post У ДПСУ розповіли, чи можна непридатним до військової служби держслужбовцям виїжджати за кордон