“У нас особливий зв’язок”. Учасниця “Міс Світова 2022” з Польщі розповіла про дружбу з Апанасенком та висловилася на підтримку України

Клепачек зазначила, що вони з Апанасенком познайомилися у мережі.

“Перед тим як полетіти до США ми спілкувалися один з одним, відчуваючи, що в нас особливий зв’язок. Я бачила і відчула зло війни в Україні. Допомагала збирати подарунки для біженців і організувати тут їхнє життя. Я бачила тисячі матерів і дітей, жінок старшого та молодшого, яким довелося тікати від війни”, – написав Клепачек.

Вона наголосила, що Апанасенко використала участь у шоу як платформу для того, щоб розповісти усьому світу про повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

“Вікторія, я хочу, щоб твій будинок був безпечним і спокійним. Хочеться, щоб вся Україна була країною, де знову чути дитячий сміх, а не свист куль та гріх бомб. Хотілося б, щоб кожен зміг повернутися до своєї оселі з почуттям безпеки” , – Підсумувала Клепачек.



контекст:

Участь у 71-му конкурсі “Міс Всесвіт” брали 84 конкурсантки. Переможницею стала 28-річна представниця США, Американо-Філіппінська модель Р’Боні Нолу Габріель. Українська конкурсантка Вікторія Апанасенко здобула спеціальну нагороду Spirit of Carnival Award, якою відзначають одну із учасниць конкурсу краси за “демонстрацію цінностей дружби, різноманітності, веселощів та інклюзивності”

Участь у шоу конкурсантки з країни-агресора РФ Ганни Ліннікової викликало обурення у мережі. Глядачі називають Ліннікову “Міс Геноцид”.

Українка заявила, що разом із делегацією зверталася до організаторів конкурсу з вимогою не допустити росіянку до конкурсу, але “їй дали американську візу і це зумовило її участь у цьому конкурсі”. “Якщо американці видали їй візу, то оргкомітет не може відмовити учасниці”, – зазначила Апанасенко.

Previous post Ідея нейтральної України більше не має сенсу. Членство в НАТО було б відповідним результатом війни
Next post Зеленський: Росія перетворилася на ворога всього людства – Політика